Carbon laser peeling

 

Wat is Carbon Laser Peeling? (CLP)
Carbon Laser peeling is een proces die lasertechnologie en medische actieve kool poeder (carbon) combineert. Er wordt een laag carbonmengsel, welke verijkt is met vitaminen en mineralen, op de huid aangebracht.
 
Na een inwerktijd van ca 10 minuten, wordt het carbonmengsel door middel van de ND-YAG laser met een speciale filter weer verwijderd.
 
Waarom Carbon Laser Peeling?
 
Door combinatie van de ND-YAG laser en de medische koolstof is dit een uitstekend zuiveringsproces voor diepe reiniging. Carbon laser peeling is effectief in het beheersen van de talg afscheiding, anti-ontsteking,bij verkleuring van de huid zoals gezicht, oksels en schaamstreek, ouderdomsvlekken en verkleining van de poriën.
 
De carbon laser peeling is ook een effectieve methode voor verjonging en anti-aging. Door de absorptie van het laserlicht welke door de huidlaag en het dermalcollageen niveau dringt, wordt de huidtextuur gestimuleerd waardoor de huid verstevigd. Tevens heeft deze behandeling een positieve uitwerking op een eventuele ongelijkmatige teint, fijne littekens en gepigmenteerde huidaandoeningen.
 
De carbon laser werkt van binnenuit de huid, het stimuleert de huid waar het aan elasticiteit ontbreekt. Zowel de opperhuid als het bindweefsel van de lederhuid wordt sneller vernieuwd, de huid verstevigt en fijne lijntjes verminderen. Eén carbon laser peeling behandeling voor huidverjonging/huidverbetering geeft al na één keer resultaat. De behandeling is volledig veilig & pijnloos en duurt +/- 60 minuten.
 
Wat gebeurd er tijdens de laser behandeling?
U gezicht wordt gereinigd met een oppervlakkige reiniging en warm kompres. Vervolgens wordt er een laag van het medische koolstof op uw gezichtshuid aangebracht. Zodra de carbonpeeling is opgedroogd wordt er gebruik gemaakt van de Laser met speciale filter om afschilfering te verrichten.
 
De carbon laser peeling kuur is een effectieve methode voor het:
* Vermindering van rimpels -grove poriën
* Behandelen en verbeteren van acne
* Littekenweefsel verbeteren
* Het herstellen van een vette huid.
* Verhogen van collageenproductie
* Pigmentvlekken
* Mee-eters
* Verbeteren van de doorbloeding
* Behandelen van schimmelnagels
 

Vermindering van rimpels -grove poriën

Behandelen en verbeteren van acne

Littekenweefsel verbeteren

Het herstellen van een vette huid

ACTIE‼️ Hele gelaat, hals, decolleté € 99,-

Wij adviseren voor een optimale huidverbetering 6 tot 9 behandelingen binnen een jaar te doen, daarna voor blijvend resultaat adviseren wij 2 tot 3 behandelingen per jaar aan. Na 4 tot 6 weken kan de behandeling herhaald worden.

Prijzen

Gezicht inclusief insluizen van vitaminen €119,00
Hals €60,00
Decolleté € 70,00
Gezicht en Hals €115,00
Gezicht, hals en decolleté € 30,00
Carbon Laser Peeling i.c.m. lichttherapie €150,00
Korting voor jongeren tot 21 jaar (gezicht) € 89,00