plasmalift 

Wat is plasma lifting?
Wilt u bepaalde problemen zoals bijvoorbeeld een ooglift aanpakken zonder plastische chirurgie of dure operaties? Deze methode is het medische alternatief voor chirurgische ingrepen. De behandeling is volledig veilig, geschikt voor alle leeftijden. LET OP, de plasma behandeling is niet voor iedereen geschikt, en zal niet bij iedereen hetzelfde resultaat geven. Dit heeft te maken met huidtype, levensstijl etc. Soms zijn er meerdere sessies nodig om het gewenste resultaat te behalen. Er komen geen mesjes, hechtingen of naalden aan te pas. De hersteltijd is minimaal: na vijf tot acht dagen hebt je een resultaat dat 3 tot 6 jaar blijft.
Plasma is gebaseerd op sublimatie (verdamping) van de bovenste huidlaag (opperhuid). Door verdamping van kleine stukjes van de opperhuid zal een lokaal krimpeffect van de huid ontstaan, met meer strakheid en lifting als resultaat. Omdat de behandeling zich slechts toespitst op de oppervlakte van de huid, zal er geen littekenweefsel in de huid optreden en is behandeling met de plasma pen volledig veilig.

Toepassingen:
Met plasma kunnen verschillende huidklachten behandeld worden zonder snijden.
-Liften van hangende bovenoogleden
-Liften van onderoogleden
-Liften van wenkbrauwen
-Liften van mondhoeken – lachrimpels
-Rimpels rondom de ogen- kraaienpootjes
-Rimpels rondom de mond- rokerslijntjes
-Frons en voorhoofd rimpels
-Striemen verminderen
-Littekens verminderen
-Mini facelift
-Rimpels rond de oren
-Halslift – halsversteviging
-Pigment en ouderdomsvlekken verminderen

Hoe werkt een plasma lifting?
De lifting werkt op basis van plasma, dat ontstaat als gevolg van geïoniseerde gasmoleculen. Zonder direct contact met de huid, ontstaat er een kleine boog geladen plasma, die de huid puntsgewijs aanraakt. Als reactie op deze puntjes trekt de huid vrijwel direct samen en ontstaat er een liftend effect. Een behandeling met de plasma bestaat uit een serie van deze kleine puntjes, waardoor er met veel precisie gewerkt kan worden op bepaalde probleemzones.
Aantal behandelingen met plasma lifting
De bedoeling is om de huid gericht te liften en bepaalde gezichtszones te remodelleren. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de hoeveelheid van het huidoverschot, het huidtype, complexiteit van het probleem en uw individuele wensen. In de meeste gevallen is 1 behandeling voldoende. Maar in sommige gevallen kunnen meerdere behandelingen nodig zijn. Tussen de behandelingen moet een interval van ongeveer 4 weken zijn. Een sessie duurt ongeveer 30 tot 60 minuten.

Na de plasma lifting behandeling
Na een Plasma behandeling ervaren de meeste mensen een branderig gevoel, dat vergelijkbaar is met zonnebrand. Dit verdwijnt na enkele uren. Daarnaast zal er mogelijk zwelling ontstaan zowel boven als onder de behandelde zone. Dit trekt weg na 2-3 dagen. Er ontstaat na de behandeling de zogenaamde “crusting” van de huid, wat betekent dat er een veelvoud van minuscule korstjes ontstaan. Deze korstjes verdwijnen in de meeste gevallen na 4 dagen tot 1 week.
Onder de korstjes zal de nieuwe jonge huid, roze van kleur ontstaan. Na 4 weken tot 4 maanden zal de huid volledig zijn hersteld. Tot die tijd is het noodzakelijk om de huid goed tegen de zon te beschermen. Deze plekken kunnen gemakkelijk met een cover of foundation worden bedekt, na 48u, waardoor het je niet hoeft te belemmeren in je dagelijkse bezigheden.
Is plasma lifting pijnlijk?
Bij het behandelen zal er een verdovende crème ongeveer 25 minuten voor aanvang van de behandeling worden aangebracht. Hiermee is de behandeling zo goed als pijnloos, afhankelijk van persoon tot persoon.

Welke informatie is belangrijk voor je je afspraak boekt?
Wat zijn contra-indicaties om de behandeling te laten uitvoeren:

-Pacemaker, Holter bloeddruk monitorsysteem of ECG
-Epilepsie
-Zwangerschap
-Gebruik van antibiotica
-Metalen implantaten in behandelgebied
-Diabetes
-Huidtype 5 en 6 (donkere tot zeer donkere huid)

Snelle behandeltijd

Non-invasief (niet snijden)

Langdurig resultaat

Meestal 1 behandeling nodig

Korte hersteltijd (roodheid, lichte zwelling en kleine korstjes)

Prijzen

Boven ooglid  € 350,00
Onder ooglid € 350,00
Boven en onder ooglid
Let op, 2 aparte behandelingen boeken!
€ 595,00
Wenkbrauwlift € 250,00

 

 Kraaienpootjes  € 250,00
Rokerslijntjes en mondrimpels € 250,00
Mondhoekjes tot kaaklijn € 295,00
Eyeliner boven en onder € 295,00
Fronsrimpels tussen de wenkbrauwen  € 150,00
Voorhoofd rimpels € 395,00
Oorrimpels (Los vel rond de oren) € 250,00
Halslift (Afhankelijk van de grote van de zone) € 395,00 – € 595,00

 

Pigmentvlekken of ouderdomsvlekken  € 100,00 – € 150,00
Littekens ( afhankelijk v/d grote) € 100,00 – € 150,00
Striemen afhankelijk van de grote vd zone € 125,00 – 295,00
Mini facelift € 695,00
Grote facelift  € 995,00
Een tweede behandeling (indien nodig), is soms nodig bij bepaalde huidtype en overtollige huid. Tweede behandeling kosten zijn altijd 50% van de prijs.