Hyaluron pen opleiding 

Hyaluron Pen Opleiding
Het is eindelijk mogelijk om non-invasief (zonder naald) de huid en lippen meer volume te geven met de Hyaluron pen. Deze nieuwe en naadloze techniek met de Hyaluron pen. Deze pen heeft haar sporen in de beautybranche al ruimschoots verdiend. Zeer doeltreffend, hoge kwaliteit materiaal en producten.

Snelle Volume Boost
Het opvullen van de lippen, neuslippenplooi, wangen en de rimpels rondom de mond is NAALDLOOS en zeer snel gedaan. Het is zelfs mogelijk om deze behandeling even tussendoor in de lunchpauze te doen! Waarom? Omdat we geen naaldsdporen achterlaten dankzij de naadloze modules.

Onder hoge druk wordt het hyaluron ingesluisd in de huid. Als het ware wordt het pijnloos de huid “ingeschoten”

De musthave voor alle schoonheidsspecialisten “MICRONEEDLING DERMAPEN”.
De Dermapen maakt gebruik van minuscule naaldjes die vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Er worden verticaal kleine kanaaltjes oppervlakkig in de huid gemaakt. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar ‘verwonden’ de huid precies genoeg om deze op een natuurlijke manier te activeren. Door de prikkeling wordt het natuurlijke herstelproces van de huid benut dat diep in de huid op gang komt. Door de prikkeling in het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor aanmaak van collageen en elastine. 

De dermapen kan ingezet worden voor de behandeling van:

  •  Fijne lijntjes en rimpels
  • Acne littekens
  • Littekens van andere aard
  •  Zonbeschadiging
  •  Pigmentstoornis
  • Grove huidstructuur / vergrote poriën
  •  Striae / striemen
    En nog veel meer

 

Praktijk gedeelte
De cursist dient zelf een model te regelen of in overleg kunnen wij voor u een model regelen uit onze modellenlijst. Op het model zal een lichte niveau microneedling behandeling worden uitgevoerd door de cursist onder professioneel toezicht.