striort striemen / striae behandeling

Wat is de Striort-methode?

Striort is een Braziliaanse crack-behandeling van de nieuwe generatie die alle andere methoden overtreft om huidstriemen te verminderen en 80% behandeling biedt.

Zwangerschap, hormonen, snel gewichtstoename en -verlies, en lokale steroïde crèmes kunnen ervoor zorgen dat striemen in de huid scheuren veroorzaken. Huidstriemen die in het algemeen een witte kleur hebben, treden op wanneer elastische vezels die huidelasticiteit verschaffen, worden beschadigd.

Een gezonde huid heeft een poreuze netstructuur met 4% elastine en 80% collageen eiwitten. Striort-methode elimineert scheurvervorming door verminderd collageen en beschadigd elastine te revitaliseren door orthomoleculair systeem te gebruiken. Deze behandeling bevat geen naald , snijwondjes, injectie of laser .

Hoe wordt STRIORT behandeling toegepast?
Nieuwe generatie crack-herstelmethode striort wordt toegepast met een apparaat met vacuümbarometereigenschap genaamd Fibroderms dat speciaal is ontworpen om de bloedstroom te versnellen met speciale oplossingen.

Speciale oplossingen worden toegepast op het gebarsten gebied en de bloedstroom wordt versneld. Na een wachtperiode van 15 minuten wordt de vacuümstang heen en weer bewogen over striemen in scheurrichting. Gecontroleerde schade ontstaat op striemen met vacuümeffect. Gestimuleerd elastine en collageeneiwit en gecontroleerde beschadiging van de behandeling initieert crack-genezingsproces. Deze behandeling duurt in totaal 1 uur.

Roodheid en zwartheid veroorzaakt door deze procedure geneest na 2-3 dagen. Striort crack-behandeling is extreem veilig en schadevrij en heeft geen bijwerkingen zoals huidbeschildering of huidvlekken. De duur van de behandeling verandert op basis van huidtype en huidstructuur, maar het is mogelijk om 30% tot 80% succes te bereiken met een enkele sessie.  Na professionele toepassing krijgen patiënten thuisproducten die een kruidengehalte bevatten. Patiënten die meerdere sessies nodig hebben, kunnen één keer per maand maximaal 3 sessies hebben.

Wie kan deze behandeling niet krijgen?

Deze behandeling kan niet worden toegepast tijdens zwangerschap , borstvoeding, menstruatie en tijdens de behandeling van Roaccutane of soortgelijke medicatie. Bovendien, als toepassingsgebied enige chirurgische interventie heeft, voorkomt dit striortbehandeling.