Permanent make-up

 

Wat is permanent make-up?

Permanente make-up wordt gebruikt om bijvoorbeeld wenkbrauwen te verfraaien. Alles wat normaal met een potloodje wordt toegevoegd, kan met permanente make-up voor een periode van 1 tot 5 jaar in de huid worden gebracht. Andere mogelijkheden van permanente make-up zijn: eyeliners, lipliners, fulllips, rouge.

 

Verschil met tatoeëren

Permanente make-up lijkt op tatoeëren. Een tatoeage wordt echter in het onderhuidsbindweefsel geplaatst, dit is echt permanent. Permanente make-up wordt in de lederhuid geplaatst. Deze pigmentatie is hierdoor eigenlijk niet echt permanent. Door onder andere ultraviolet licht en door het natuurlijke vernieuwen van de huid door schuren/wrijving, zal de pigmentatie na 1 tot 5 jaar vervagen.

 

De behandeling

De permanente make-up behandeling omvat meestal 2 tot 3 behandelingen. Van tevoren wordt ingegaan op de persoonlijke wensen, de vorm en de kleur van het pigment. De aan te brengen correctie wordt vaak eerst op de huid getekend. Bevalt het ‘ontwerp’ dan blijft de tekening staan en wordt het pigment in de huid gebracht.

Meestal is de pigmentatie iets donkerder dan gewenst. Vier dagen na de pigmentatie zal het lichter worden. Doordat de opperhuid, ook vol met pigment, zal afstoten. Dit kan gepaard gaan met kleine korstjes/schilfers. Na deze afstoting ziet de pigmentatie er weer iets te licht uit. Na minimaal 4 weken vindt de tweede behandeling plaats. Hierbij kunnen nog correcties aangebracht worden in vorm en kleur.

 

 

Wij werken met de pigmenten en apparatuur van The Swiss Color en ® OS Pigmenten.

Deze internationale merk staat voor de hoogste en beste haalbare kwaliteit in pigmenten voor semipermanent make-up. Onze pigmenten hebben geen ijzeroxides. IJzeroxides kunnen namelijk ervoor zorgen dat wenkbrauwen een rood/oranje of blauw/grijs kleur verkrijgen na een paar maanden.

Helaas zien wij nog veel salons die met deze pigmenten werken, Maar wij gaan voor kwaliteit!

powderbrows

Geen verkleuring

Pigmenten vervagen gelijkmatig

Ongeveer 60-80% van de pigmenten blijft zichtbaar na genezing

Minder nawerk

Minder pijn, als gevolg van betere vasthoudendheid en zachter werk

Wenkbrauwen

Ombre Brows/ Poedertechniek € 375,00
Ingeschaduwd gecombineerd met hairstrokes € 395,00
Hairstroke Techniek Wenkbrauwen € 375,00

Gedeeltelijk Hairstrokes prijs in overleg

Ogen

Eyeliner boven vanaf € 250,00 – € 275,00
Eyeliner onder € 225,00 – € 250,00
Eyeliner boven en onder € 395,00

Lippen

 

Lipline € 300,00
Full lips (volledig ingekleurd) € 450,00
Full lips met lipline (volledig ingekleurd) € 495,00

Alle behandelingen zijn incl. nabehandeling

Touch-up behandelingen*

Vaste klanten**

Wenkbrauwen vanaf € 175,00*
Eyeliner boven en onder vanaf € 100,00*
Eyeliner boven of onder vanaf € 100,00*
Lippen vanaf € 250,00*

Alle prijzen zijn inclusief:

  • Intakegesprek, voortekenen, het in model brengen van de wenkbrauwen (bij de wenkbrauw behandelingen, de behandeling en de benodigde voor thuisgebruik.
  • Bij een nieuwe permanent make-up behandeling dient de tweede behandeling plaats te vinden 6 tot 8 weken (maximaal 3 maanden) na de eerste behandeling.

* De bovenstaande prijzen van Touch up behandelingen gelden tot 14 maanden na de eerste behandeling.

** De Touch up prijzen gelden alleen voor vaste cliënten. Voor dames en heren die hun permanent make-up elders hebben laten zetten gelden deze prijzen niet!