100% natural Kruidenpeeling 

Wat is Kruidenpeeling? 

Kruidenpeekling is een 100% natuurlijk product. Het wordt gewonnen uit een speciale zoetwaterspons. Met het blote oog neemt u enkel wit poeder waar. Als u het poeder onder de microscoop legt en het 100X vergroot dan kunt u de perfecte spicula’s waarnemen. Een spicula is een zeer dunne natuurlijke naald met een door de natuur gevormd gat in het midden. De beide uiteinden zijn rond, scherp en breekbaar. De lengte is 180um-250um, met een diameter van 10um. Deze natuurlijke naaldjes kunnen gebruikt worden voor een natuurlijke collageen inductie terapie. De natuurlijke naaldjes kunnen de huid beter en dieper binnendringen dan naaldjes van chirutgisch staal.

 

Wat is collageen inductie therapie? 

Collageen inductie terapie zorgt voor een gecontroleerde, minimale verwonding van de huid en  maakt gebruik van het natuurlijke zelfgenezende vermogen van de huid. Onze huid maakt collageen aan en zorgt ervoor dat de hoornlaag wordt vernieuwd.

De cyclus van de vernieuwing van de huid duurt normaal ongeveer 28 dagen. Een cel doet er 14 dagen over om van de basale laag naar de hoornlaag van de huid te komen. De cel blijft hier 14 dagen zitten. Dit proces heet keratinasatie. SponQ kan deze cycles terugbrengen van 28 dagen naar 7 dagen!

Zodra de spiculas de huid binnendringen zal de punt van de naald door de hoornlaag, granular laag en zelfs door dringen tot in de basale laag. De basale laag wordt gestimuleerd om de spiculas naar buiten te dringenen tegelijkertijd wordt de huid aangezet tot de aanmaak van extra collageen om de cellen te beschermen tijdens de groei.  Na ongeveer 72 uur worden de spiculas naar buiten gedrukt. Na deze cyclus zijn de meeste cellen vernieuwd. De huid zal vervellen na dag 4 tot 6 na de behandeling. De huid zal er mooier, egaler en gezonder uitzien.

 

Na het aanbrengen van de peeling, dringen de microscopisch kleine naaldjes door tot diep in de huid. Na enkele dagen zal de huid vervellen. De huid is in staat om voedingsstoffen beter op te nemen. Collageen inductie terapie zorgt voor een gecontroleerde, minimale verwonding van de huid en  maakt gebruik van het natuurlijke zelfgenezende vermogen van de huid. Onze huid maakt collageen aan en zorgt ervoor dat de hoornlaag wordt vernieuwd.

De cyclus van de vernieuwing van de huid duurt normaal ongeveer 28 dagen. Een cel doet er 14 dagen over om van de basale laag naar de hoornlaag van de huid te komen. De cel blijft hier 14 dagen zitten. Dit proces heet keratinasatie. SponQ kan deze cycles terugbrengen van 28 dagen naar 7 dagen!

Geschikt voor iedereen

Het crememasker is geschikt voor alle huidtypen en huidskleuren, behalve voor de zeer gevoelige huid. U dient na gebruik altijd een hoge spf te gebruiken.

Fantastische resultaten

Het nieuwe, unieke concept zorgt voor zeer mooie resultaten:

  • Verhoogde bloedcirculatie
  • Verhoogde toevoer van zuurstof naar de huid
  • De huid wordt beter gevoed
  • Huidvernieuwing wordt gestimuleerd
  • Lost huidpoblemen op zoals een onzuivere huid, een vlekgevoelige huid, littekens, rimpels, een slappe huid, een door de zon beschadigde huid, hyperpigmentatie, enz.

Prijs: €99,-