cursus plasmalift 

Cursus Plasmalift
Deze revolutionaire techniek zorgt voor een zeer efficiënte lifting van boven- en onderoogleden, verwijderen van rimpels en terug strak maken van de huid. Het effect is zelfs bijna even groot als bij plastische chirurgie. Door middel van een plasma pen wordt de huid verwarmd en de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. De resultaten zijn uitermate spectaculair en meteen zichtbaar. Het grote voordeel van deze techniek is het niet-invasieve karakter en de relatief- korte herstelperiode.

Correctie/lift zonder operatie
Plasma behandelingen zijn dé anti-aging techniek van de toekomst. I&D Cosmetics Beauty wil altijd het meest veilige met de allerbeste resultaten. Je hebt nu bij I&D Cosmetics Beauty een fantastisch en risicoloos alternatief voor chirurgie, zeker voor ooglidcorrecties.

De resultaten evenaren die van een chirurgische ingreep en zijn langdurig. De behandeling is goed verdraagbaar, er is geen enkel risico op littekens en je mag rekenen op maar enkele dagen downtime. Ideaal voor drukbezette dames en heren die een correctie overwegen maar weinig hersteltijd kunnen inplannen.

Hoe werkt het?
Een plasma behandeling verstrakt de huid direct en stimuleert langdurig de aanmaak van collageen. De 2degeneratie werkt met een techniek van gepatenteerde gelijkstroom met puntjes van slechts 0,1 mm. Alle energie wordt daardoor op één punt gefocust op een diepte van 0,2 tot 0,4 mm.

De te behandelen zone wordt verdoofd met een crème. Het plasma apparaat scant eerst de huid en geeft vervolgens kleine vonkjes af. Het bewegen van de behandelkop op zo’n 0,5 mm boven de huid, verwarmt de huid. Het bovenste huidlaagje verdampt en geeft aan de cellen het signaal om het weefselherstel, huidverstrakking, verbetering elasticiteit en weefselweerstand te starten. Je ziet het onmiddellijk, maar het definitieve resultaat bereik je na 12 weken. Het evenaart een chirurgische lift. Soms kan het zijn dat je een tweede behandeling nodig hebt.

Indicaties
– Ooglift
– Bovenooglid correctie
– Onderooglid correctie
– Rimpeltjes bovenlip – rokersrimpels
– Kraaienpootjes
– Couperose

Voordelen van de behandeling
Snelle behandeling – goedkoper dan een operatieve lift – geen algehele verdoving nodig – geen littekens en bloeduitstortingen – minimale zwelling – direct zichtbaar resultaat – geen kans op overlating – natuurlijke uitstraling wordt behouden – meerdere behandelingen mogelijk – korte herstel periode – zonder risico’s en minimale bijwerkingen

Neveneffecten
Direct na de behandeling ontstaan er roze/rode/bruine plekjes. Die verdwijnen na enkele dagen. De huid kan een lichte zwelling vertonen die tot zeven dagen kan aanhouden. Tevens ontstaan kleine korstjes van 0,1 mm. Die mag je niet verwijderen om littekentjes te vermijden. Ze vallen er na enkele dagen tot een week vanzelf af. Eronder ontstaat nieuwe, jonge huid. Meestal is alles vanaf de eerste dag perfect te camoufleren.

Nazorgen
De eerste dagen na de behandeling goed hydrateren. Bescherm de behandelde zone met factor 50. En de eerste dagen voldoende water te drinken.

Advies:
– 2 weken niet intensief sporten of zwemmen
– 4 weken geen thermische activiteiten (sauna, blootstellen aan zon, stoombad,…)
– 48 uur de huid niet koelen of reinigen
– 1 week geen make-up
– 12 weken geen zon of zonnebank

Voor wie?
Mannen en vrouwen, jong en oud.

Enkele contra-indicaties:
– Pacemaker, Holter bloeddruk monitorsysteem of ECG
– Geïmplanteerde elektrische apparaten
– Epilepsie
– Zwangerschap
– Metalen implantaten in de te behandelen zone

Inhoud
We starten vanaf de basis d.w.z. dat je geen enkele voorkennis of ervaring met I&D Plasma Lift nodig hebt om deze opleiding te kunnen volgen. Tijdens deze behandeling wordt op geen enkele manier de huid doorboord. De Plasma werkt namelijk enkel in op de bovenste huidlaag. Allereerst zal de docent je uitleggen wat de I&D Plasma Lift eigenlijk is en doet. Je leert alles over hygiënisch en verantwoord werken. We overlopen de indicaties en contra-indicaties, de voor- en nazorg en het intakegesprek met uw klant. Daarna beginnen we met de praktijk. Eerst leer je de verdoving aanbrengen en je toestel juist in te stellen. Vervolgens ga je aan de slag om een gelaat strakker te maken en rimpels te verwijderen. De volgende praktijkopdracht gaat een stapje verder met onder- en bovenooglid-correctie. Uiteraard pas je na elk model de juiste nazorg toe en informeer je haar over de herstelperiode en de richtlijnen die ze zelf thuis zal moeten volgen. Na deze opleiding ben je in staat om vlot te werken met de I&D Plasma Pen en op een correcte manier een mooi resultaat te bekomen bij je klanten.

Vooropleiding
Deze opleiding is geschikt voor beginners of schoonheidsspecialiten in de Beauty tot de semi medische branche. Er is dus geen specifieke vooropleiding nodig.

I&D Opleiding zonder starterspakket € 395,–
– Cursist dient zelf een Plasma Lift Pen mee te nemen of je kunt deze huren voor € 40,– Euro of vraag naar onze lease opties.
– Opleidingsmap
– Certificaat I&D Cosmetics & Beauty Plasma Lift Pen

I&D Opleiding Plasma Lift met startpakket € 1.900,– i.p.v. € 2.295,–
Als je de Opleiding Plasmalift MET startpakket bij ons aanschaft ontvangt u de
opleidingsdag ter waarde van € 395 ,– GRATIS.
– I&D Plasma Lift Pen
– Opleidingsmateriaal
– Certificaat I&D Cosmetics & Beauty Plasma Lift Pen

I&D Privé Opleiding € 2.500,–
Bij een privé opleiding bent u de enigste leerling in de theorie en praktijkgedeelte.
Prive opleidingen kunnen ook op locatie gegeven worden.

Inbegrepen
– Opleidingsmap
– Gratis gebruik van lesmaterialen
– Koffie, thee, water of verse jus.
– Lunchpakket

Overige info:
Lesduur: dagdeel 11.00 – 16.30 uur
Aantal leerlingen bij de opleiding: 1 tot 4 leerlingen

De vraag van klanten naar de plasma lift-behandeling is momenteel zeer groot. De Plasma Lift garandeert u een mooi extra inkomen en vormt een absolute meerwaarde voor uw instituut.