Microneedling

Heb je last van een verslapte of verouderde huid? Of heb je huidklachten zoals striae, littekens of pigmentvlekken? Mirconeedling vernieuwt en herstelt je huid.

 

Microneedling

Heb je last van een verslapte of verouderde huid? Of heb je huidklachten zoals striae, littekens of pigmentvlekken? Mirconeedling vernieuwt en herstelt je huid.

Needling 1.png

Wat is microneedling?

Microneedling is een intensieve huidbehandeling, waarbij er kleine ‘beschadigingen’ in de huid worden gemaakt, met als doel om de collageen en elastine productie te stimuleren. Microneedling is een huid verbeterende behandeling die voor veel indicaties kan worden ingezet. Zoals acne littekens, grove huidstructuur, rimpels, pigmentvlekken, slecht doorbloedde huid, striae en als boost voor de huid.


Behandelfrequentie Dermapen
De aanmaak van bindweefsel is een geleidelijk proces dat zich “onder” het zichtbare huidoppervlak afspeelt en tijd nodig heeft om de gewenste resultaten te bereiken. Na gemiddeld 2-4 weken is er verbetering te zien, het uiteindelijke resultaat zal geleidelijk zichtbaar zijn. Hoe meer behandelingen, hoe sterker het effect. Afhankelijk van de aandoening zijn er gemiddeld 4 á 6 behandelingen in kuurverband, elke 4-6 weken, nodig voor een zichtbaar resultaat.

Voorbehandeling
Voor de behandeling kunt u een recept van EMLA crème bij uw huisarts op de vragen. Dit is een verdovende crème die (plaatselijk) een uur voor de behandeling aangebracht wordt en in moet trekken onder folie. Voor de behandeling wordt een serum aangebracht op uw huid, waarna de microneedling roterend over uw huid bewogen wordt. De behandeling geeft een licht ‘scherp’ gevoel, maar is goed te verdragen.

 

Het resultaat van microneedling uit zich in:

• een meer gladde en frisse huid

• fijnere poriën

• minder rimpels en fijne lijntjes

• verbetering van de huidstructuur

• vermindering van pigmentvlekken

• opvulling van (acne)littekens

Prijzen

Microneedling student €89,00
Microneedling i.c.m. peeling €119,00
Microneedling i.c.m. ledlamp €119,00
Microneedling i.c.m. gold serum & gold mask €125,00

Actie!

Hele gelaat inclusief gold mask 60 min. €120,-