Dermapen

 

Werking Dermapen 
De Dermapen maakt gebruik van minuscule naaldjes die vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Er worden verticaal kleine kanaaltjes oppervlakkig in de huid gemaakt. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar ‘verwonden’ de huid precies genoeg om deze op een natuurlijke manier te activeren. Door de prikkeling wordt het natuurlijke herstelproces van de huid benut dat diep in de huid op gang komt. Door de prikkeling in het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor aanmaak van collageen en elastine.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Behandelfrequentie Dermapen
De aanmaak van bindweefsel is een geleidelijk proces dat zich “onder” het zichtbare huidoppervlak afspeelt en tijd nodig heeft om de gewenste resultaten te bereiken. Na gemiddeld 2-4 weken is er verbetering te zien, het uiteindelijke resultaat zal geleidelijk zichtbaar zijn. Hoe meer behandelingen, hoe sterker het effect. Afhankelijk van de aandoening zijn er gemiddeld 4 á 6 behandelingen in kuurverband, elke 4-6 weken, nodig voor een zichtbaar resultaat.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Voorbehandeling
Voor de behandeling kunt u een recept van EMLA crème bij uw huisarts op de vragen. Dit is een verdovende crème die (plaatselijk) een uur voor de behandeling aangebracht wordt en in moet trekken onder folie. Voor de behandeling wordt een serum aangebracht op uw huid, waarna de Dermapen roterend over uw huid bewogen wordt. De behandeling geeft een licht ‘scherp’ gevoel, maar is goed te verdragen.
De dermapen kan ingezet worden voor de behandeling van:
* Fijne lijntjes en rimpels
* Acne littekens

* Littekens van andere aard
* Zonbeschadiging
* Pigmentstoornis
* Grove huidstructuur / vergrote poriën
* Striae / striemen

Prijzen

Microneedling student €75,00
Microneedling i.c.m. peeling €99,00
Microneedling i.c.m. ledlamp €99,00
Microneedling i.c.m. gold serum & gold mask €125,00

Actie!

Hele gelaat inclusief gold mask 60 min. €120,-