hyaluron pen fillers

 

Het is eindelijk mogelijk om non-invasief (zonder naald) de huid en lippen meer volume te geven met de ID Cosmetics & Beauty Hyaluron pen.

Deze nieuwe en naadloze techniek met de Hyaluron pen.
ID cosmetics & Beauty heeft haar sporen in de beautybranche al ruimschoots verdiend. Zeer doeltreffend, hoge kwaliteit materiaal en producten.

Snelle Volume Boost
Het opvullen van de lippen, neuslippenplooi, wangen en de rimpels rondom de mond is naaldloos en zeer snel gedaan. Het is zelfs mogelijk om deze behandeling even tussendoor in de lunchpauze te doen! Waarom? Omdat we geen naalsdporen achterlaten dankzij de naadloze modules. Onder hoge druk wordt het hyaluron ingesluisd in de huid.

Als het ware wordt het pijnloos de huid “ingeschoten”

Langdurig resultaat
Deze variant wordt pas na 6 tot 9 maanden door het lichaam afgebroken. Kosten zijn €125,- per 0.5 ml € 225,- per 1 ml.

 

Geen naalden dankzij het inventieve systeem
Het systeem heeft een zogenaamd “silent shot” systeem. Door druk in de pen, wordt het hyaluron in de huid gedrukt. Uiteraard met uiterste precisie voor een perfect resultaat. Door een “sproei” effect in de huid wordt het hyaluron heel mooi verdeeld. Dus geen bobbels onder de huid en je hoeft het niet nog eens te masseren. Uiteraard werken wij met de beste kwaliteit hyaluron, hier zit namelijk het grote verschil in!

Water drinken!
Het is belangrijk om na de behandeling veel water te drinken. Hyaluron heeft een geniaal waterbindend vermogen. Dus voor een optimaal resultaat: Water drinken! En even niet sporten…..

 

Contraindicaties (geen behandeling mogelijk):

– Immunsysteem moet intact zijn
– Allergie tegen Hyaluron of eiwitallergie
– Wondhelingsverstoring
– Zwangerschap
– Herpes
– Gebruik van bloedverdunners
– Huidinfecties
– Diabetes (met slecht wondgenezing)
– Hartaandoeningen

Prijs:
0.5 ML € 125,-
1.0 ML € 225,-

Voor opleidingen en starterspakket voor specialisten verwijs ik jullie door naar onze website www.id-cosmeticsbeauty.nl